Monday, July 27, 2009

Any si Bogdan

Doi oameni deosebiti carora le multumesc pentru ca ne-au ales sa le imortalizam momentele cele mai frumoase; doi prieteni in plus.....


















9 comments:

Lucian Mahu said...

Bravo, vecine, frumoase fotografii! La cat mai multe si mai reusite! Succes si cu upgrade-urile, ca stiu ca te bate gandul :D.

Elena Nastasa said...

Superbe pozele, preferatele mele sunt cele din natura, iti dau impresia de..detasare din agitatia momentului.Nu prea am vazut asa poze de nunti.Foarte reusite.Felicitari!

vlad said...

Nota 10 imi plac la nebunie :D succes in continuare :D

Anonymous said...

Super!Mai ales aia facuta pe strada...!Ce sa mai,ma uimesti incontinuu.Bravo,si salutari de la amicii tai din orasul lui Bucur!

Cata Stanciulescu said...

Pe mine ma uimeste ca pe altii inca ii mai uimeste.O vorba pentru (potentiali) clienti: Scoateti banu', ca face!

ana-maria said...

ati fost superbi any...CASA DE PIATRA va urez si..felicitari pt alegerea fotografului:)

Anonymous said...

De ce ai alege ipostaza apusului pentru cei doi miri? Perspectiva e sumbra - soarele a apus, iar ei se intorc - inceputul sfarsitului?

Florin Nastasa said...

Ca sa-i raspund lui "anonymus" - De ce NU ?
Asa cum unii aleg sa fotografieze in lumina amiezii, la fantani arteziene (care ar semnifica ce?); asa cum altii aleg sa pozeze "clasica" ipostaza a mirelui care tine mireasa in palma (iar nu stiu ce semnifica); asa am ales si eu sa ma folosesc de un apus absolut superb.

Daca tine cineva neaparat sa faca o interpretare filozofica, atunci sa zicem ca imaginea reprezinta apusul vietii de "burlaci"; ca cei doi au ales sa porneasca la drum impreuna.Si cum apusul e in spatele lor , l-as lasa pe "anonymus" sa ghiceasca spre ce se indreapta.....

Any & Bogdan said...

A trecut mai bine de un an de la cel mai frumos eveniment din viata noastra si inca primim felicitari pentru aceste poze superbe. Multumim mult Florin.

p.s: te asteptam pe facebook ;) - Any Curpan