Wednesday, December 01, 2010

1 decembrie 2010. Bine, mai traiti ?

 Frig. -7 Celsius. Centrul Romanului impanzit de oameni curiosi sa vada festivitatile. Aceleasi, de anul trecut, dar mai scurte. Totusi, parca mai putini romascani decat in 2009. Or mai fi plecat unii la indemnul lui "el Presidente" sa pape fasole mexicana cu hot-dog. Altii au murit. Normal, intr-un an asa greu, in care Guvernu` n-a reusit sa schimbe decat o data parcul auto, si cu greu a construit niste sali de sport la tara, in satele de 1000locuitori. Mare bucurie le-o facut oamenilor, ca simteau nevoia de nitel sport cand se intorceau de la prasit.
 Dupa depunerea oficioasa de coroane, in simfonia unui barait de difuzoare s-a dat liber la surpriza mult asteptata de romascanii aflati in piata -  si anume fasole, carnati si rachiu fiert. Si totusi e post, asa ca ar fi fost mai bine sa dea doar rachiu. Mai mult. Ca, in fond , beutura sa fie, cui mai trebuie mancare?
 Ce sa urez Romanilor de ziua lor? Ma fratilor , eu va urez  sa fiti sanatosi tun , sa stati in tara , aici, pe capu` politicienilor ! Poate daca nu plecam noi - or pleca dreaq ei .
 S-apoi sa-i cautam cu Interpolu` -  Bine ma, mai traiti ?














No comments: