Monday, September 11, 2006

Ziua pompierilor.Sau "cine se trezeste de dimineata...."

Duminica dimineata.Plictisit.Ma uit la desene animate.Pe toate canalele.As iesi la pozat in natura, voiam a prind ceva ceata tomnatica.
8:50 - ajung pe un canal local care transmite 60% din timp imagini din centru. Aceleasi permanent, cu mici schimbari in aranjamentul taxiurilor din imagini.Insa, uimire, azi nu mai sunt taxiuri ci masini de pompieri.M-am prins ca e o ocazie de prins ceva imagini - sar ca ars din pat, ma imbrac ca in armata (la viteza, normal) si strabat juma` de oras in 10 minute. 9:05 - demonstratia a luat sfarsit, deja se strange totul.
A fost frumos - cica. O fi fost... pacat ca singurii care au asistat la asta au fost politia(care bloca drumu`) si jandarmii (care asigurau si ei..ceva, nu stiu inca ce).A.. si vreo 20 de oameni care erau intamplator in trecere pe acolo (cu sacose, copii...).
Am reusit sa vad dotarea moderna.Instalatii care sunt pe role si sunt puse foarte rapid in functiune. Corturi pneumatice. Mantale... IVECO. Pacat ca n-am vazut (absolut niciodata) ca aceste utilaje noi sa fie puse la treaba.La alarmele de foc pleaca de fiecare data aceleasi masini mari, de 30 de ani. Cele moderne sunt pastrate.Pentru demonstratii.Pentru cei care se trezesc dimineata.


3 comments:

Anonymous said...

Le tin de bune, pentru cand vine lumea in vizita la ei. Ca taranii care au o odaie de oaspeti unde intra doar de Paste, de Craciun, si cand vin rudele din Spania. :))

Anonymous said...

Felicitari domnule, nu este o ironie, blogul acesta este al doilea lucru frumos care l-am gasit despre Roman pe internet, si s-ar putea sa il pun pe primul loc :). Voi urmari acest blog cu interes, pentru comentarii si fotografii. Inca odata felicitari

Anonymous said...

florinnastasa.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading florinnastasa.blogspot.com every day.
bad credit personal loan
online payday loans